[google-translator]

Tietoa meistä

Asukastalo Kylämaja on lokakuussa 2011 avattu matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille ja kaikenikäisille Matinkylä-Olarin asukkaille. Kylämaja on Kalliolan Setlementin ja Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen ylläpitämä, kumppanina toiminnassa on myös Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry. Toimintaa rahoittavat Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ja Espoon kaupunki.

Kylämaja sijaitsee Matinkylässä lähellä Isoa Omenaa ja vastapäätä Matinkylän vanhaa ostoskeskusta. Kylämajaan voi tulla kahville, lukemaan lehtiä, tapaamaan ihmisiä ja juttelemaan. Asukastalossa on mm. olohuone ja kahvikioski, käsityöhuone ja liikuntasali. Kylämajassa on erilaisia ryhmätiloja, joissa toimii paljon erilaisia harraste- ja vertaisryhmiä. Tilat sopivat myös erilaisiin asukasyhteisö- ja verkostotapaamisiin. Kylämajassa järjestetään lisäksi erilaisia tapahtumia.

Ajantasaisen tiedon vaihtelevasta ryhmätarjonnasta ja aikatauluista löydät Haloo Kylämaja! -uutiskirjeestämme ja viikko-ohjelmastamme. Seuraathan myös Kylämajan Facebook-sivuja. Lisätietoa saat soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai poikkeamalla Kylämajassa. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia – erilliset pienet tarvikemaksut saattavat olla joskus mahdollisia. Tervetuloa!

Ryhmien ja avoimien ovien lisäksi Kylämajassa toimii mm. palveluohjaaja Pia Hänninen, jolta saa neuvoa ja tukea arjen asioihin. Neuvontaa ja ohjausta on mahdollista saada myös arabian kielellä yhteisökoordinaattori Elizabeth Rokalalta.