[google-translator]

Kieliryhmät

Kiinnostavatko kielet? Kylämajassa voi tällä hetkellä opiskella vapaaehtoisten opettajien johdolla suomea, englantia, espanjaa, ruotsia ja viroa. Ryhmävalikoima vaihtelee, joten seuraathan Haloo Kylämaja! -uutiskirjettä, facebookia ja viikko-ohjelmaamme! Voit myös soittaa ja tiedustella.

Kylämajassa opetetaan suomen kieltä kolmesti viikossa: maanantaisin kokoontuu oma alkeisryhmämme, tiistaisin Luetaan yhdessä -verkosto tarjoaa opetusta naisille ja perjantaisin Puhumme suomea -ryhmä keskittyy nimensä mukaisesti puhutun kielen harjoitteluun mukavan leppoisassa ilmapiirissä jutellen.

Englannin kieltä harjoitellaan hauskalla tavalla Fun & Easy English -ryhmässä ja keskustelutaidot kohenevat English Conversation Clubissa. Espanjan kielen taitoa kehitetään natiivipuhujan asiantuntevalla opastuksella. Myös viron kielen ja kulttuurin ystävät kokoontuvat asukastalossa. Ruotsiakin kuulee jälleen Kylämajassa: Vi snackar svenska -keskusteluryhmä treenaa vielä keväällä jonkin kerran ja jatkaa näillä näkymin myös syksyllä.

HUOM!

Ajantasaisen tiedon vaihtelevasta ryhmätarjonnasta ja aikatauluista löydät Haloo Kylämaja! -uutiskirjeestämme ja viikko-ohjelmastamme. Seuraathan myös Kylämajan Facebook-sivuja. Lisätietoa saat soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai poikkeamalla Kylämajassa. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia – erilliset pienet tarvikemaksut saattavat olla joskus mahdollisia mm. Kauneustuokiossa tai käsityökerhossa. Tervetuloa!