[google-translator]

Harrasteryhmät

Heittäydy harrastamaan! Päivisin Kylämajassa kokoontuu muun muassa käsityö- ja peliryhmiä – niissä askarrellaan, pelataan biljardia, kudotaan sukkia, mitellään lautapelien äärellä ja juodaan välillä kupillinen kahvia. Musiikista kiinnostuneet kokoontuvat viikoittain isolla porukalla seuraamaan alan asiantuntijan vetämää ”live-radio-ohjelmaa”. Myös musiikkiraati löytyy ohjelmastamme ja yhteislaulukin raikuu. Aina ei tarvitse toimia ryhmässäkään: kangaspuut ovat esimerkiksi kutojien käytössä sopimuksen mukaan.

Iltaisin ja viikonloppuisin Kylämajassa harrastetaan tanssia, keskustellaan dekkareista ja katsotaan leffoja, pelataan shakkia ja rakennetaan miniatyyreja. Löytyisikö sinun harrastuksellesi meiltä sopiva tila? Soita ja tiedustele!

HUOM!

Ajantasaisen tiedon vaihtelevasta ryhmätarjonnasta ja aikatauluista löydät Haloo Kylämaja! -uutiskirjeestämme ja viikko-ohjelmastamme. Seuraathan myös Kylämajan Facebook-sivuja. Lisätietoa saat soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai poikkeamalla Kylämajassa. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia – erilliset pienet tarvikemaksut saattavat olla joskus mahdollisia mm. Kauneustuokiossa tai käsityökerhossa. Tervetuloa!