Kädentaidot

Käsityökerhoissa luovuus pulppuaa ja puhe virtaa. Käsityökerhoissa ei tarvitse osata ennakkoon ja uudet ideat ovat sallittuja. Kantavana ajatuksena on tehdä kierrätysmateriaaleista uutta ja ihanaa. Sen lisäksi että kädet saavat tekemistä, niin käsitöiden lomassa kohdataan muita ihmisiä ja vaihdetaan ajatuksia. Mielikin virkistyy!

In our Handcraft clubs, creativity gushes and conversation flows. Come as you are, you don´t need to have skills beforehand. The basic idea is to use recycled materials to create something new and wonderful by hands. Your hands work as a tool and in the meantime you get to communicate with new people and change thoughts with them.  Also mentally refreshing!

 

Käsityökerho/Handicraft group

Keskiviikkoisin klo 13.00 – 15.30/Every Wednesday from 13 to 15.30. Alkaa 3.2.2016. Starting 3.2.2016.  Ryhmään voi osallistua kuka tahansa käsitöistä ja askartelusta kiinnostunut. Teemat vaihtuvat kauden aikana ja erilaisia tekniikoita kokeillaan. Myös erilaisia kokopäivän teemapäiviä järjestetään säännöllisesti. Seuraa tiedotusta!

On Wednesdays 13.00 – 15.30 o´clock. Kylämaja employee Asta facilitates the group. Different themes and techniques!

 

Vikatikki -käsityökahvila/Vikatikki -handicraft cafe

Perjantaisin klo 11.00 – 15.00/Every Friday from 11 to 15. Kahvilassa tehdään vapaamuotoisesti omia käsitöitä, saadaan ideoita ja jaetaan vinkkejä. Ei tekemispakkoa ja taitovaatimuksia! Ei ohjausta. Materiaaleja on saatavilla myös paikan päältä (lankoja, puikkoja yms.). Vapaaehtoinen tarvikemaksu.

On Fridays 11.00 – 15.00. Free style handicrafts, exchanging ideas and tips. No skills required. Voluntary payment for the materials.

Come and do something together!

Vastaa