Asahi- terveysliikuntaa ryhmässä

Asahi-ryhmä/Asahi group

Keskiviikkoisin rauhoittavaa ASAHIA klo 10.00—11.00. Asahissa tehdään yksinkertaisia ja pehmeitä liikkeitä hengityksen tahdissa. Asahi ehkäisee ja hoitaa stressiä sekä selän ja hartiaseudun vaivoja, ja se sopii kaikenikäisille.

Asahi Health® -liikuntamenetelmän tavoitteena on yksinkertaisesti parempi elämän laatu. Asahin tarkoituksen on olla sekä terveyttä ylläpitävä että jo syntyneitä ongelmia hoitava harjoitus. Menetelmä sopii virkistävän ja rentouttavan vaikutuksensa ansiosta jokaiselle. Myös henkilöt, jotka eivät aikaisemmin lainkaan ole harjoittaneet liikuntaa, pääsevät helposti mukaan liikkeiden helppouden ansiosta. Myöskään ylipaino ei ole asahi-harjoituksen este. Erityisen hyvin asahi sopii stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon, koska liikesarjan on suunniteltu niin, että se tasapainottaa mieltä ja rentouttaa kehoa. Itse asiassa asahi perustuu näkemykseen, että keho ja mieli eivät ole erilliset vaan harjoittamalla kehoa harjoitamme myös mieltä. Liikesarja on suunniteltu systemaattisesti niin, että erilaisia lihas-, nivel-, niska-hartia- ja selkävaivoja potevat henkilöt saavat vaivoihinsa lievitystä. Asahin liikkeet vaikuttavat hieronnan tavoin, mutta asahissa harjoittaja hieroo itse itseään ikään kuin kehon sisältä. Asahi sopii myös rankan liikuntaharjoituksen jälkeiseksi rentouttavaksi ja palauttavaksi harjoitukseksi. Koska asahissa jatkuvasti hengitetään tietoisesti, hengitystekniikkakin paranee.(www.asahi.fi)

On Wednesdays we have simple and calming Asahi 10.00 – 11.00 o´clock. All the movements are easy and soft and done with light background music. Asahi prevents and nurses stress and problems with lower back. It is suitable for everyone!